dimecres, 28 d’abril del 2010

SANT JORDI - ANDERSON DOS SANTOS - SEGON PREMI DE NARRATIVA AL CONCURS DE SANT JORDI'10 !!!




Fa molts anys que a una ciutat vivia un home molt valent que s’anomenava Jordi.. Aquest home era molt conegut a la seva ciutat i ajudava molt a les persones, però hi havia un rei que no li agradava ningú i volia la mort del Jordi.


Un dia quan el Jordi estava sol, el rei li va enviar un drac petit per a què el matés , però com el Jordi era molt valent es va barallar amb el drac.


Al final Jordi va matar el drac, però el drac li va arracar un braç; va tenir molta sort. de no morir.


El rei l’avia quedat molt enfadat perquè el Jordi va matar al seu drac petit. Quan el Jordi va descobrir que el rei va enviar un drac per matar-li, va anar a matar-lo a ell. El rei ho va veure arribant al seu castell i va enviar un altre drac, un drac molt gran.


El Jordi i el drac es van començar a barallar i al final el drac va matar al Jordi perquè estava sense un braç. Quan la gent de la ciutat van saber la mort del Jordi tots es van quedar molt enfadats.


El rei estava molt content amb el que havia passat, però quan va mirar per la finestra del seu castell es va quedar impressionat al veure la multitud de gent que el volia matar. El rei va córrer molt però no va tindre escapatòria i la multitud de gent quan es va trobar cara a cara amb ell li va dir:

- ¿Perque has fet això?

I el rei va dir:

- Ha sigut sense voler!


La gent quan va escoltar això li va matar.

En aquesta ciutat vivia un arquitecte molt bo i va esculpìr una estàtua al centre de la ciutat en homenatge a Sant Jordi, per a què la gent quan la mirés recordés aquell home.


ANDERSON DOS SANTOS - 4t ESO B