diumenge, 11 de setembre de 2011

10 PUNTS QUE NO HEM DE SEGUIR ELS PROFES AMB VOSALTRES!!!

A vegades els profes oblidem la nostra obligació d'educar-vos en més àmbits que no tan sols la matèria que impartim.

La manca de temps per acabar el programa del curs, les aules amb unes ràtios més altes de les que haria de ser, el "agobio" col.lectiu que a vegades sentim quan escoltem als companys queixar-se dels nostres alumnes i que ens arrossega sovint, el comportament dels nois a l'aula o la seva maca de concentració i esforç, etc..tot això ens fa " de vegades" (?) oblidar-nos que els que sou realment importants i pels que estem on estem..sou VOSALTRES, els alumnes, els NOSTRES alumnes.

Dels profes depén tant i tant que vosaltres sigueu en un futur uns adults responsables, treballadors, emprenedors, tafaners per aprendre, "vius", moguts, alegres, crítics amb el món! La família, els amics i, perquè no, els profes tenim molt a dir a la vostra formació....i dic jo..no val la pena que ens esforcem???? no val la pena evitar quedar-se aturat en fer classes magistrals d'aquelles que avorreixen fins i tot a les mosques?

A la nostra Aula d'acollida ens mourem (encara que tinguem una aula "enana" i no poguem ni passar entre taula i taula...ens mourem a les nostres activitats i ens mourem amb l'ajud de les TIC, com fa anys que anem fent.

Mireu aquesta pàgina web ens dona als profes unes quantes idees, vigileu-me i digueu-me si vaig pel bon camí o no...porfasiusplau!!!! ;-)))) Per intentar-ho que no quedi, oi???

Fran Iglesias ens ho diu així de clar :

http://franiglesias.tumblr.com/post/9382199864/10-estrategias-para-matar-la-motivacion-de-tu-alumnado