diumenge, 9 de maig de 2010

MOLTES GRÀCIES !!!!!!

HEM SIGUT GUANYADORS DEL IV PREMI EDUBLOGS D'ESPIRAL....

AIXÒ JA HO SABEU...PERÒ EL QUE M'AGRADARIA PERSONALMENT ARA ES DONAR LES GRÀCIES A ...

TINC UNA LLISTA LLARGA, LLARGAAA... PERÒ ENCAPÇALADA PELS QUI FORMEN PART D' ESPIRAL (és evident !); GRÀCIES TAMBÉ ALS MATERIALS XTEC.CAT

I SOBRETOT GRÀCIES A ESPURN@ , MÉS DE LA MEITAT DEL NOSTRE BLOC "APROFITA" LA QUANTITAT DE BONS RECURSOS D' ESPURNA.CAT.

SOM UN EQUIP POTENT, OI? GRÀCIES A RAMON, MARIA, IMMA(S), CARME, MÒNICA, ESTER, ANNA, NÚRIA, CONXITA, DAVID, COSME, MONTSE...

VULL DONAR UNA ABRAÇADA ESPECIAL ALS MEUS GRANS "MESTRES" PELS MÓNS VIRTUALS...FERRAN MAS I MAURICI MÒDOL...I TAMBÉ A XAVI PER RECOLÇAR SEMPRE ELS MEUS PROJECTES ;)

VULL FELICITAR A TOTA LA RESTA DE GENT QUE HA PRESENTAT BLOCS AL CONCURS...SÓN TOTS GENIALS...UNA ABRAÇADA TAMBÉ A TOTS ELS ALUMNES I PROFES QUE S'HO "CURREN" TANT...PENSO QUE AXÍ ES FA BON CAMÍ :)

PER ÚLTIM, GRÀCIES A LA GENT DE L' IES ERNEST LLUCH I MARTÍ DE CUNIT I PER DAMUNT DE TOT ALS MEUS ALUMNES D'AULA D'ACOLLIDA.

MJ

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Enhorabona!! Ja em va comentar la Carme que havíeu tingut un premi!!
Molt bé!! Bona feina!!! Recprds a Cunit!

Anna C.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per aquest premi de part de tot l'equip Espurn@. És ben merescut per la feina que feu dia rere dia.

Ho celebrarem, segur!

Una forta abraçada,

Equip Espurn@

Unknown ha dit...

Felicitats pel premi, estic molt contenta!. Per molts anys seguiu treballant tant bé...Ah, feliciteu a la vostra mestra la Mª José que de ben segur s'ho mereix.

Maria

MJ ha dit...

Moltes gràcies per les vostres felicitacionsssss.....Anna, Maria i tot l'equip Espurn@ :)

Treballar tant a gust, amb gent tan maca i competent com vosaltres és una delícia...uffff....he aprés moltíssim amb vosaltres..i tot el que em queda...!!! ;)

MJ

Nuria G ha dit...

Hola MªJosé!

Lo primero daros la enhorabuena por el Premio Espiral: Muchas felicidades!! y después agradecerte el amable comentario que nos has dejado y por tu propuesta. Mil gracias! :)

De cualquier modo estamos contentos por lo que hemos conseguido y eso es lo importante.

Un saludo y gracias!!

Nuria