dimarts, 27 de setembre del 2011

ESPURNETESSS !!!




Des del Projecte Espurna, del que formem part tots plegats ens han fet l'ullet i destaquen com Treball d'Aula l'activitat que vam fer dels poemes de la Lola Casas del Sant Jordi 2011. Enhorabona, nengssssssss!!!




dimarts, 13 de setembre del 2011

NASCUTS PER APRENDRE: ELS ADOLESCENTS.

La Carme Barba, una mestra supersònica :-) ha compartit per Twitter aquest vídeo tan interessant. Tracta de com apreneu els adolescents i perquè ho feu.

El veiem???



diumenge, 11 de setembre del 2011

REALITAT AUGMENTADA I GEOLOCALITZACIÓ



Un dels temes que encara no hem provat a posar en pràctica a la nostra Aula d'acollida és el de la REALITAT AUGMENTADA. Procurarem fer-la servir per aprendre i desenvolupar les Unitats didàtiques del curs. Amb una mica de sort aquest any ens donarà temps...espero!!!

Ho intentarem si més no, oi???

Respecte a la GEOLOCALITZACIÓ amb Espurna ho hem treballat alguna vegada. "Repetimos"? ;-)

Deixo aquest enllaç per tenir-ho preparadet i a l'abast quan calgui:

http://www.slideshare.net/tecnotic/wikitude-geolocalizacin-y-realidad-aumentada-a-lo-fcil

10 PUNTS QUE NO HEM DE SEGUIR ELS PROFES AMB VOSALTRES!!!

A vegades els profes oblidem la nostra obligació d'educar-vos en més àmbits que no tan sols la matèria que impartim.

La manca de temps per acabar el programa del curs, les aules amb unes ràtios més altes de les que haria de ser, el "agobio" col.lectiu que a vegades sentim quan escoltem als companys queixar-se dels nostres alumnes i que ens arrossega sovint, el comportament dels nois a l'aula o la seva maca de concentració i esforç, etc..tot això ens fa " de vegades" (?) oblidar-nos que els que sou realment importants i pels que estem on estem..sou VOSALTRES, els alumnes, els NOSTRES alumnes.

Dels profes depén tant i tant que vosaltres sigueu en un futur uns adults responsables, treballadors, emprenedors, tafaners per aprendre, "vius", moguts, alegres, crítics amb el món! La família, els amics i, perquè no, els profes tenim molt a dir a la vostra formació....i dic jo..no val la pena que ens esforcem???? no val la pena evitar quedar-se aturat en fer classes magistrals d'aquelles que avorreixen fins i tot a les mosques?

A la nostra Aula d'acollida ens mourem (encara que tinguem una aula "enana" i no poguem ni passar entre taula i taula...ens mourem a les nostres activitats i ens mourem amb l'ajud de les TIC, com fa anys que anem fent.

Mireu aquesta pàgina web ens dona als profes unes quantes idees, vigileu-me i digueu-me si vaig pel bon camí o no...porfasiusplau!!!! ;-)))) Per intentar-ho que no quedi, oi???

Fran Iglesias ens ho diu així de clar :

http://franiglesias.tumblr.com/post/9382199864/10-estrategias-para-matar-la-motivacion-de-tu-alumnado

POSTERS DE PELIS PERSONALITZADES. Xulísssssssim!!!


Nengssssss....aquí teniu una Chuche 2.0 molt maca que he trobat a la web de Larita http://kioskodechuches20.wordpress.com

Podeu ficar una foto vostra i crear un poster ben maco de la peli que més us agradi, sent vosaltres els protagonistes. Jo ja ho he provat, voleu fer-ho vosaltres???

Aneu a aquesta web: http://www.istarin.com

Penjarem al bloc les fotos més encertadetes :-) El meu fill ja ho ha provat :-DDDD i ara és el Pirata del Carib més divertit.

dissabte, 10 de setembre del 2011

ESTIU ACABAT...CURS COMENÇAT!!!!!


HOLAAAAAAAAA!!!!,

COM HAN ANAT LES VACANCETES???? SEGUR QUE SUPERBÉ!

COM ESTEU, GUAP@S? VENIU AMB GANETES QUE COMENCEM JA EL CURS!!!

Per animar-vos una mica us he ficat un vídeo d'un LipDub... espero que us agradi..potser algun dia podriem provar de fer alguna cosa semblant...què trobeu??????

Apa! ens veiem dilluns!!!!!!! Petonets y abraçades per a tots!

SALVEM els mots! salvem els pronoms! LIPDUB